In-even-wicht biedt vitaliteiscoaching voor particulieren en bedrijven

 

Over in-even-wicht

Thea Rietsema, eigenaar van praktijk In-even-wichtMijn naam is Thea Rietsema.
Sinds 2005 houd ik een eigen praktijk In-even-wicht. Eerst als gewichtsconsulent, sinds 2012 als VitaliteitsCoach en later systemisch coach.

Wat maakt dat mensen het lastig vinden om oude patronen los te laten en nieuwe gewoonten aan te nemen? Die vraag was voor mij een reden om een coachopleiding te volgen.
Ik heb bewust voor de NLP- opleidingen Total Coaching I en II gekozen. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leert je namelijk om je gedachten als het ware te besturen met taal. Hierdoor ga jij je weer beter voelen. Je leert je zintuigen anders in te zetten en zo beter te communiceren en inzicht in je eigen gedrag te verkrijgen.
Inmiddels heb ik een scala aan methodes die ik inzet tijdens het coachen, gebaseerd op NLP, systemische principes, geweldloos communiceren, AI, ed.

Systemisch coaching is een diepwerkende vorm van coaching gericht op belangrijke patronen uit het verleden en het systeem van herkomst.

Ik hoor van de mensen die ik begeleid heb dat mijn enthousiaste en betrokken manier van werken hen vertrouwen geeft. En dat ik ze goed heb kunnen motiveren en stimuleren om het vol te houden.

Lees hier enkele ervaringen.

Meer weten, vragen? Neem dan vooral contact met mij op.

 

naar boven