In-even-wicht biedt vitaliteiscoaching voor particulieren en bedrijven

 

Particulieren

Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching is gericht op het verbeteren van alle aspecten die iemands energie beïnvloeden. Vitaliteit staat voor levenslust. Hoe staat het met jouw levenslust?
Als je lekker in je vel zit presteer je beter. Je bent veerkrachtiger en je voelt je zowel lichamelijk als geestelijk in balans. Toch zijn er momenten in je leven dat de balans even zoek is. Dat kan zijn na een emotionele gebeurtenis, een zwangerschap, onzekere tijden waarin je misschien je baan verliest. Soms is er geen reden te bedenken, maar heb je het gevoel dat het ergens wringt. Je komt tot niets, staat niet uitgerust op of je bent ’s avonds te moe om nog iets te ondernemen.

Lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Als je het één niet goed onderhoudt, heeft dat invloed op het andere. HLichaam en geest beïnvloeden elkaar. Als je het één niet goed onderhoudt, heeft dat invloed op het andere. Heb je geen energie dan gaat dat ten koste van je humeur. Ben je humeurig dan compenseer je dat door bijvoorbeeld te veel te eten.
In-even-wicht kijkt naar alle factoren die je energie beïnvloeden zoals voeding, beweging, ontspanning en je fysieke houding. Het kan ook te maken hebben dat je je niet meer prettig voelt in je huidige functie of twijfelt aan je studiekeuze. In gesprekken en oefeningen ervaar je hoe je zelf invloed kunt hebben over je leven. En je leert omgaan met situaties die voor jou moeilijk of lastig worden ervaren. Zo kun je angst en onzekerheid omzetten in kracht en zelfvertrouwen. Onbewust weet je vaak al de oplossing. In-even-wicht ondersteunt je in dit proces.

VitaliteitsCoaching helpt je ontdekken waar je kracht zit en wat je drijfveren zijn. Dit leidt tot een hoger energieniveau.

Werkwijze

In het intakegesprek onderzoeken we samen wát je wilt veranderen. We maken een plan dat voor jou effectief is en gemakkelijk is vol te houden. Dit plan bestaat uit gesprekken, oefeningen en opdrachten.  De ervaring leert dat meestal 6 tot 10 gesprekken voldoende zijn om je verder op weg te helpen. Wil je meer weten of wil je een kennismakingsgesprek neem dan contact met mij op.

 

naar boven