In-even-wicht biedt vitaliteiscoaching voor particulieren en bedrijven

 

Ervaringen

ervaringen met in-evenwicht GroningenLieve Thea,
Bedankt voor je steun bij het volhouden van mijn afvalproces,
bedankt voor je verder kijken dan calorieën en kilogrammen,
bedankt voor je mooie professionele betrokkenheid met lef (in je confrontaties),
humor en concrete stappen, soms gewoon letterlijk in je praktijkruimte!
Vooral je focus om samen te kijken naar de patronen
(vaak ontstaan in mijn jeugd) heeft me erg geholpen!
Frans Kuijpers (66)

ervaringen met in-evenwicht GroningenWat bijzonder om te ervaren dat ik door Thea warm en open ben ontvangen. Met respect en zonder oordeel en met een positieve luisterhouding heeft zij mij gecoacht. Mijn wens om werk te zoeken dat bij mij past is nog niet bereikt, maar wel in een versnelling gezet. Mijn leerproces gaat nu gewoon door. Ik heb veel nieuwe stappen gezet. En dat is geweldig. Ik denk graag terug aan de sessies en kan concluderen dat het allemaal heeft bijgedragen tot de stappen die ik heb gezet en nog steeds zet.
Anna

ervaringen met in-evenwicht GroningenAl meer dan een half jaar was ik zelf aan de slag gegaan, om mijn strijd tegen de kilo's aan te gaan. Voor mijn gevoel ging het wel aardig maar ik zag helaas maar weinig resultaat. Ik liep al een tijdje met het idee om een voedingscoach in te schakelen. Dan kon ik niet meer terug, voor mijn gevoel ook wel een beetje een drempel. Toch was ik het uiteindelijk meer dan zat om 84 kilo te wegen.... Voor mijn zwangerschappen was ik altijd rond de 70 kilo en dat wilde ik weer zijn.
Toch de knoop doorgehakt en zo, via google, het telefoonnummer van In-even-wicht gevonden en een afspraak gemaakt. Ik vond de gesprekken met Thea geweldig! Door mijn eetschema op te schrijven en aanpassingen van Thea, zonder veel minder te eten, raakte ik al gauw wat kilo's kwijt. Ik ben er bij gaan sporten, zo'n drie keer per week. Ik begon me zienderogen beter te voelen...
Na een paar maanden zag ik goed resultaat en het voelde voor mij niet als een dieet, maar een aanpassing van mijn levensstijl. Dit was iets waar ik mij goed bij voel. Uiteindelijk ben ik met behulp van Thea 18 kg afvallen. Met mijn 66 kg en lengte van 1m68 weer een gezond BMI! Heerlijk, nu een paar maanden verder en ik ben nog steeds op gewicht door de tips van Thea.
Thea, nogmaals bedankt en ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Jij laat iemand in zijn waarde en laat iemand zelf tot inzichten komen.
Linda, 36 jaar te Groningen

ervaringen met in-evenwicht GroningenIk vond het fijn om je “proefkonijn” te zijn! Je bent een toegankelijk, lief mens met pit..., open en eerlijk. Dit heb ik al heel prettig ervaren. Mooi om te zien hoe je de voor jou nieuwe coachmethode vol aangaat. Ik vond het mooi om te horen dat je er meer van je eigen woorden in wilt integreren. Hoe meer Thea hoe beter wat mij betreft!
Oefencliënt

Meer weten, vragen? Neem dan vooral contact met mij op.

 

naar boven