In-even-wicht biedt vitaliteiscoaching voor particulieren en bedrijven

 

Bedrijven

Vitale medewerkers zorgen voor dynamiek in uw bedrijf.

Werkgevers zijn gebaat bij vitale medewerkers. Mijn ervaring is dat werkgevers graag een bijdrage willen leveren aan een veranderingsproces van hun medewerkers. Vitale medewerkers zijn productiever, gemotiveerder en zijn minder vaak afwezig.

Vitale medewerkers zorgen voor dynamiek in uw bedrijf.Natuurlijk is een gezonde leefstijl in eerste instantie de verantwoordelijkheid van de medewerker zelf. Hoe kan een bedrijf toch zorgen dat zijn medewerkers gezond en vitaal zijn? Een bemoeizuchtige houding van de werkgever wordt vaak niet in dank afgenomen, erger nog het zorgt vaak voor weerstand.
Maar een ongezonde leefstijl kan wel een signaal zijn dat het niet goed gaat met een medewerker en dat hij bijvoorbeeld behoefte heeft aan aandacht. Hij zal er niet altijd om vragen omdat er zaken mee spelen zoals schaamte, onwetendheid en onzekerheid. Een goed gesprek waarbij de leidinggevende aandachtig luistert  kan al veel weerstand wegnemen en kan wellicht al een eerste aanzet zijn tot gedragsverandering.

Maar een bedrijf kan nog meer mogelijkheden bieden om medewerkers aan hun gezondheid te laten werken.

een gezonde lunch aanbiedenEr zijn legio mogelijkheden te bedenken, zoals
- een gezonde lunch aanbieden
- bedrijfsfitness
- een cursus stoppen met roken of
- een coachingstraject aanbieden als iemand niet lekker
  in zijn vel zit.
In-even-wicht kan ondersteuning bieden aan bedrijven die vitale medewerkers willen. Het stelt een vitaliteitsplan op in samenwerking met het bedrijf. In-even-wicht voert samen met andere deskundigen onderdelen uit van dit plan, zoals het organiseren van vitaliteitsdagen, workshops of individuele coaching. Dit leidt tot een vitale en dynamische organisatie.

Investeren in de medewerkers levert een bedrijf krachtiger en meer zelfbewuste medewerkers op.

Geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met mij op.

 

naar boven